hejj

red Jack på banan typ kl 6-7 nån gång, gjorde ungefär samma övning som sist, den är väldigt bra! kanske verkar lite tråkigt att göra samma sak flera ridpass och flera gånger varje pass? det kanske det är också men det märks mer och mer hur mycket bättre han blir efter varje gång, och det är jätteroligt!!
speciellt på slutet när man märker att det som gick piss i början av ridningen antingen funkar eller går fantastiskt, kan iaf garantera att det går bättre iaf.
gjorde framdelsvändningar också:) inte så många, bara några få åt varje håll för att få honom ännu lite mjukare.  imorrn ska han inte gå särskilt hårt, men helgen som kommer fredag-söndag kommer bli riktigt jobbig:P då ska hästarna arbetasxD

nils vilade helt, kramade och klappade honom mycket.
imorrn blir det nog till att träna programmen tills den 31 första. börjar bli dax tycker jag:P LB:1 har vi ju tävlat en gång men LC:1 är helt ny, jag har inte ens tävlat den med någon annan häst.. 
och det är ju bra att ha ridit igenom den många gånger så att han vet vad som kommer hela tiden, då känner han sig trygg;D

alla som vill får vara med på spökkväll den 29 onde i finsta kl 18-20, det kostar 10 kr:P hihi

jaja, hej då ses någon gång:P<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0